yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik yapmak, projenize akla yatkın boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde emin mekanlar oluşmasına katkı getirmek midein İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve rekabet kabilinden faktörlere bağlamlı olarak değişmiş olur. Fakat, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın elan şiddetli bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede elan hesaplı olabileceği konusunda hemfikirler.

Yangın Kapısı esas amacı insanların hüsran kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde biricik kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Fakat, yangın bapsı satıcıları arasında paha değişiklıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, şayeste fiyatlarla nitelikli yangın kapıları satarken, ötekiler erdemli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın çıkış bapları, yangın eminği açısından eleştiri bir unsurdur ve yangın esnasında insanoğluın hızlı ve emin bir şekilde binadan boşaltma edilmesine yardımcı olurlar.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi gibi gestaltlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak için, daha yapı tasarım halindeyken mimarlar tarafından yangın kapısı bu konuda santimantal davranılmalıdır.

Yapı dışına meydana getirilen yangın merdiveni çıkış esnasında düşme, kayma kabil negatif durumlar yaşanmaması namına korkuluklu olacak şekilde Yangın Kapısı Fiyatları tasarlanmalıdır. Merdiven çıkış noktasında görev düz kapı behemehâl kolayca açılabilmelidir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere için değişebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari örgüsı özellikle tutulmak üzere yararlanma amacına ve kullanan isim adetsına göre tasarlanan bapdır. Aynı anda birgani insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, faik binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu aldatmaışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kadar binalarda tercih edilmektedir.

Düzenışmutaş merkezi, beyaz perde, okul, sayrılarevi gibi tıknaz dirim alanlarında yangın bapsı yararlanmaı eminği arttırır. Apartmanlar, üretimlik, otel kabilinden binalarda da acil çıkış bapları yangın çabucak kullanılır ve toplanmış tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın kapılarının bir özelliği ise zelzele üzere durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın kapıları haricen açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

Hatta uslu katlı binalarda da yangın çıkışı kesinlikle bulunmalıdır. Biriyi yerde rağmenıza çıkmış olsa da ayrımına varamadığımız yangın bapsı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Böylecene yangın durumlarında kendimizi ve semtımızdakileri güvenli alana hızla boşaltma etmiş yangın kapısı olabilelim.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok kıymettar hale getirmiştir.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 bando bir numara kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların bile monte olması önemli taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Report this wiki page